CAVE featured Louis Andriessen's De Staat and Erik Satie's Socrate

 

The makers of CAVE believe space and light need to be curated intentionally alongside the music performed in a concert. Harnessing the artistic potential of architecture and lighting design, this project offers more accessible, immediate, and visceral meetings of performer and audience, bringing together two works for ensemble and vocalists based on texts by Plato, performed in the world’s first underground watertight cylindrical structure.  

Music Direction - Eli Brown

Producer, Light & Production Design - Laura Hilliard

Associate Designer - Sam Schanwald

Documentarian - Yuta Koga

CAVE was a site-specific performance installation that took place in the Brunel Grand Entrance Hall in March 2018. 

 © 2018 by Elias Brown